⸻ Expertise

De verbouwing van uw woning in Walcheren doet u bij Minderhoud

Ook verbouw en onderhoud vormen een belangrijk onderdeel van het werk van Minderhoud. Hierbij valt te denken aan uitbreidingen in de vorm van een bijkeuken, serre of dakkapel. Evenals het vernieuwen van bijvoorbeeld een dakgoot of zelfs een volledig nieuw interieur voor uw woning. Ook voor verbouwen is onder onze vakmensen een brede kennis aanwezig om het juiste onderhoud aan uw pand uit te voeren.

Verbouwen of verhuizen?

Elk huis is wel eens aan onderhoud toe. Of dit nu is voor modernisering of een nieuwe stijl aannemen, met een verbouwing die gericht is op uw eisen en wensen, groeit uw woning als het ware met u mee. Bij de vraag “verbouwen of verhuizen?” kiest Minderhoud dus altijd voor verbouwen. Waarom verhuizen als u gewoon met een verbouwing uw droomhuis kunt realiseren?

Offerte aanvragen →

Verbouw door Minderhoud

Waarom is Minderhoud de juiste optie voor het realiseren van uw verbouwing? Wij leveren u graag alleen het allerbeste vakwerk waarmee u jarenlang gelukkig kunt zijn. Hiervoor werken wij natuurlijk erg hard en maken wij gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen en gereedschappen. Wij zetten hier een aantal voordelen van ons werk voor u op een rijtje:

Flexibele werkwijze

Altijd persoonlijk advies over uw project

Betrouwbaar en betrokken

Harde werkers die altijd voor u klaarstaan

Optimale service voor en tijdens uw bouw

Jarenlange ervaring

Offerte aanvragen →

Afgeronde verbouw projecten

"Betrokken vakmensen, korte lijnen en met hart voor de zaak!"

— Familie D., Klant

Transparante verbouwingskosten

Wij bij Minderhoud vinden het erg belangrijk om een sterke samenwerking te hebben met de opdrachtgever. Wij luisteren dus altijd aandachtig naar uw eisen en wensen en bespreken alles met u op transparante wijze. De verbouwingskosten worden u aan het eind van uw verbouwingsproject dus ook niet als een onverwachte dure grap voorgeschoteld.

Offerte aanvragen →

Vraag een offerte aan voor de verbouwing van uw woning

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en laat u ons graag helpen met het realiseren van uw verbouwingsproject? Neem dan gauw contact met ons op en vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zien u binnenkort graag tegemoet!