⸻ Expertise

Het realiseren van nieuwbouw in Zeeland doet u bij Minderhoud

Eén van onze hoofdwerkzaamheden is nieuwbouw. In goed overleg realiseren we uw plannen voor een nieuwe woning, bedrijfsgebouw, winkelpand of landbouwschuur. De nadruk ligt in onze werkwijze echt op het samen werken met u. In die samenwerking streven we naar kwaliteit, bewaken we het budget en realiseren we uw specifieke wensen. We zijn u graag van dienst vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Onze mensen leveren puur vakwerk

Van zakelijke gebouwen tot particuliere woningen, onze ervaren vakmensen gebruiken hun kennis en vaardigheden om de mooiste nieuwbouw in Zeeland te leveren. Wij werken al vele jaren binnen onze specialiteiten, waaronder nieuwbouw. Wij gaan projecten daarom aan met jarenlange kennis en expertise, maar blijven ook nog altijd openstaan voor het leren van nieuwe en verbeterde technieken.

Offerte aanvragen →

Nieuwbouw door Minderhoud

Wat maakt de nieuwbouw projecten door Minderhoud nou zo geweldig? Wij leveren u graag alleen het allerbeste vakwerk waarmee u jarenlang gelukkig kunt zijn. Hiervoor werken wij natuurlijk erg hard en maken wij gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen en gereedschappen. Wij zetten hier een aantal voordelen van ons werk voor u op een rijtje:

Jarenlange ervaring

Heldere en transparante communicatie

Betrouwbaar en betrokken

Altijd persoonlijk advies over uw project

Harde werkers die altijd voor u klaarstaan

Offerte aanvragen →

Bekijk ons uitgebreide portfolio

"Minderhoud staat voor ons voor zakelijk, planmatig en praktisch met top bouwvakkers en een zeer klantvriendelijke benadering en flexibiliteit. We zijn nog steeds zeer tevreden."

— Familie De Wit, Klant

Ruim 140 jaar ervaring in de bouw

Minderhoud is al sinds 1881 werkzaam in de bouw in Zeeland en omstreken. Dit betekent dat wij al ruim 140 jaar ervaring in ons vak hebben. Zo hebben wij vele verschillende technieken opgedaan en gebruiken wij inmiddels alleen de meest effectieve en duurzame technieken voor uw nieuwbouw. Met hoogwaardige materialen, professionele methoden en hard werk sluiten wij al onze nieuwbouw projecten af met een optimaal eindresultaat.

Minderhoud is u graag van dienst

Bij al die ervaring en expertise hoort uiteraard ook een vriendelijke glimlach en persoonlijk contact. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en dat iedere opdrachtgever andere eisen en wensen zal hebben. Daarom werken wij graag met u samen om het optimale nieuwbouw project voor u waar te maken. Ook zijn wij dankzij onze kennis en ervaring erg flexibel en kunnen wij helemaal meegaan in uw stijl.

Offerte aanvragen →

Vraag een offerte aan voor de realisatie van uw nieuwbouw

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en laat u ons graag helpen met het realiseren van uw nieuwbouw project? Neem dan gauw contact met ons op en vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zien u binnenkort graag tegemoet!